3 æg
250 g brun farin
1 stk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk kanel
250 g hvedemel
200 g smeltet smør
400 g revet gulerødder
100 g hakkede walnødder
Alt piskes sammen lidt efter lidt
Hældes i form. Bages ved 175 gr varm ovn , næst nederste rille ca 45 min.
Afkøles og pyntes med glasur .
Jeg har brugt, flormelis, flødeost, citron saft og skal.
Pyntet med lidt revet citron skal og walnødde fnuller
Sjovt - jeg har lige netop tænkt at jeg ikke har en gulerodskage på min blog, og det er da en klassisk fejl! Den ser god ud
SvarSletHej Marianne
SletJa det går da ikke .. Du må lege lidt. Egentlig synes jeg tit gulerodskager er sådan noget klistert og klædt noget.. Men det må have været fordi jeg har lavet dem med olie.. Nu biksede jeg noget sammen og så med rigtig smør og så blev den perfekt ...
Hyggehygge
Marianne