tirsdag den 14. maj 2013

Snickers kage, eller der hen af...

Har set flere forskellige udgaver af Snickers kage.

Min skulder og jeg er så ikke helt enige i det med at skulle lave karamel, og jeg havde ikke tid til at koge en dåse mælk.. Så denne kage er lavet lynhurtigt, og smager faktisk skønt.. Er dog helt sikker på at den vil smage endnu bedre hvis man vælger at lave rigtig karamel.


Bunden :
4 æg piskes med
175 g sukker
korn fra ½ vanilje stang
125 g mel
100 g smeltet smør
175 g revet odense marcipan
 bages ved 200 g midt i til den er færdig.. Let lysebrun og dejen skal ikke hænge i en test pind.

Fyld/top :

Når kagen er bagt dækkes den med saltede peanuts, jeg brugte 350 g

100 g smeltet lun smør blandes med
100 g brun farin
1 ½ dl mørkt sirup
hældes over kagen med peanutsne på, bages i ca 5 min, det skal lige boble lidt op.

Imens hakkede jeg 200 g mælke chokolade fint, det lagde jeg ud over kagen med det samme den kom ud af ovnen, så den kunne smelte, dryssede også med lidt mørke chokolade spåner fra odense.

Vi ventede med at spise den til den havde stået i køleskab og var helt kold, med lidt is og jordbær til.



2 kommentarer: