Æbleskiver
Denne opskrift er vi rigtig glade for her i huset, og det behøver ikke være Juletid for at vi kan spise dem...
25 g gær drysset med 1½ spsk sukker, skal stå lidt og smelte et par minutter...
4½ dl piskefløde tilsættes, deri røres
4 æg
250 g hvedemel
revet skal af 1 citron
1 tsk vanillie
1/4 - ½ tsk kardemomm
½ tsk kanel
Jeg stillede skålen til hævning foran brændeovnen i 2 timer tildækket med et viske stykker.
Og dejen hævede til dobbelt str.
Dejen blev virkelig svampet og lækker...
Skønne og arb med på panden..
Ummmm og smager mums...
Vi spiser dem med hindbær syltetøj og flormelis til
Har lige været inde og kigge på dine kager.. Og hold da op, hvor er de bare flotte!!! Og rigtig lækre uhmm.. Tror da lige at der kommer nogle idéer i gemmeren ;-)
SvarSletHej Bagkage - Mange tak, bloggen er stadig under opbygning, så der skulle gerne komme flere opskrifter i løbet af de næste par dage.
SvarSletHyggehygge
Marianne
Hej Marianne,
SvarSletSuper lækker æbleskivedej. Hvis man har tid er det en god ide at halvere gæren for at undgå en lille smag af gær.
Flot blog!
Hej - Jeg synes nu ikke at der plejer at kommer gær smag med den mængde som jeg har brugt her.
SvarSletMen det er jo smag og behag.
Hyggehygge
Marianne